L’ESPAI JOVE DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA LLANÇA LA PRIMERA CAMPANYA DE PARTICIPACIÓ EN L’ELABORACIÓ DE L’AGENDA 2023 DE L’ESPAI JOVE

La campanya de participació juvenil consisteix a un qüestionari amb una bateria d’activitats de les que els i les joves han de marcar cinc. A més, poden escriure alguna proposta personal i deixar el seu correu electrònic per poder ser avisats de les activitats que s’organitzen des de l’Espai jove.

El formulari és totalment anònim excepte si s’ompli el requadre del correu electrònic, i es pot omplir tant on-line accedint al QR del cartell o accedint a la direcció web joventut.ondara.org – participajove. A més, també es pot omplir de manera presencial a l’Espai jove de l’Ajuntament d’Ondara. També s’ha habilitat un espai de participació en el Punt d’Informació Juvenil que l’Espai jove munta a l’IES Xebic l’últim dijous del mes.

Amb les activitats més escollides, es confeccionarà l’Agenda d’Activitats de l’Espai Jove per a aquest any 2023, posant ja així en funcionament les accions del I Pla Jove de l’Ajuntament d’Ondara que es va aprovar al passat mes d’Octubre pel Plenari de l’Ajuntament d’Ondara.

REGIDORIA DE JOVENTUT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.