EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA I CONTAHISTÒRIES PER ADULTS VAN PROTAGONITZAR L’AGENDA CULTURAL D’ONDARA EL PASSAT CAP DE SETMANA

Ondara, 24.01.23. La programació cultural d’Ondara d’aquest mes de gener va contar el passat cap de setmana amb diversos actes destacats.

D’una banda, el divendres 20 de gener, va tornar a Ondara l’aclamat cicle Contahistòries per adults a la Casa de Cultura d’Ondara, una iniciativa amb l’objectiu de potenciar l’animació a la lectura de les persones adultes, donar a conèixer contes per a persones adultes i transmetre el plaer d’escoltar històries narrades i dramatitzades per part de professionals. La primera sessió d’enguany 2023 va anar a càrrec de Fran Pintadera, amb el seu «Qué bueno que viniste», en què totes les persones participants van gaudir de l’espectacle amb una copa de vi, amb la col·laboració de Vinàlia Vinoteca. Fran Pintadera va narrar històries entorn del vi, amb humor i en bona companyia. La Casa de Cultura d’Ondara es va omplir de públic, i totes les persones van gaudir molt amb aquesta proposta lúdica i cultural. Les pròximes sessions del “Cicle de Contahistòries per adults” seran el 17 de febrer, 24 de març o 21 d’abril.

D’altra banda, el divendres 20 de gener es va inaugurar a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura d’Ondara, l’Exposició Fotogràfica Terra Nostra, a càrrec del FotoClub Cambra Fosca, que es podrà visitar fins al 20 de febrer a la Casa de Cultura d’Ondara.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.