AHIR ES VA CELEBRAR LA BENEDICCIÓ D’ANIMALS EN HONOR A SANT ANTONI A ONDARA 2023

Uns 400 animals van ser beneïts ahir enfront del Prado

Es va aprofitar l’acte per a que l’empresa municipal SINMA Ondara repartira entre la ciutadania un díptic informatiu sobre la tinença responsable d’animals i mascotes

Ondara, 23.01.23. Ahir va tindre lloc la Benedicció d’Animals de Sant Antoni; tota una tradició per als amants dels animals d’Ondara. Any rere any, són centenars les persones de totes les edats que es congreguen enfront del Prado perquè els seus animals i mascotes siguen beneïts. Després de la cercavila de cavalls i carros pel centre d’Ondara, i després de la missa dominical, es va recollir la imatge de Sant Antoni i va tindre lloc la popular benedicció dels animals al recinte del Prado, per part del rector d’Ondara, Ximo Silvestre.

Els veïns i veïnes d’Ondara van eixir al carrer per a participar en aquest acte de la Benedicció d’Animals de Sant Antoni, que va estar organitzat per l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Miguel Gomis, i de la Parròquia de Santa Anna. Enguany van participar prop de 400 animals de totes les espècies; i molts cavalls. Tots els amos dels animals van rebre un detall per participar en l’acte. A més, es va aprofitar l’acte, que va congregar gran quantitat de persones amb les seues mascotes, per a que l’empresa municipal SINMA Ondara llançara i repartira ahir entre la ciutadania un díptic informatiu sobre la tinença responsable d’animals i mascotes.

D’altra banda, el dissabte 21 de gener es va celebrar al recinte del Prado la foguera i sopar popular de Sant Antoni, organitzat pels Festers del Crist 2023, i també van eixir els Carreters i Cavallistes d’Ondara realitzant una cercavila pel poble (amb la Baixada de l’arbre), arribant al Prado per a l’inici de la foguera.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.