LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS D’ONDARA ORGANITZA EL MIG ANY DE SANT JAUME EL DISSABTE 28 DE GENER 2023

Els actes inclouran paella, bous amb carretons, pilota, i música en directe amb els grups Dr. Xtrangerlove, Perversió i l’orquestra Titànic

Ondara, 19.01.23. Ondara viurà el dissabte 28 de gener 2023 el Mig Any de les Festes Populars de Sant Jaume 2023, organitzat per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Miguel Gomis. Enguany, de nou, i després dels anys de restriccions per la pandèmia, es podran tornar a oferir tots els actes. S’oferiran activitats infantils i de pilota, paelles, música, bous amb carretons, a més de la festa vespertina amb música en directe, i animació durant tota la jornada al Prado, amb servei de barra i música. Com a colofó, actuarà l’orquestra Titànic.

Les activitats començaran a les 11 hores amb l’obertura del parc infantil amb unflables per a xiquets i xiquetes de totes les edats al voltant del Prado. A les 12 hores començarà al Prado «La Dinaora» amenitzat pel grup Dr.Xtrangerlove, i a les 14 hores, s’oferirà una paella (els tiquets per a la paella s’han d’encarregar a la Casa de Cultura d’Ondara, al preu de 5 euros per persona, des del dilluns 23 de gener). A les 16 hores, es podrà gaudir de l’actuació del grup Perversió.

Els més menuts tornaran a gaudir del Mig Any de Sant Jaume amb la solta dels bous amb carretons a la Plaça de Bous a les 17:30 hores. I a les 17 hores començaran les partides de pilota del Torneig Mig Any de Sant Jaume 2023 al Trinquet Municipal d’Ondara. A partir de les 18:30 hores tindrà lloc la festa musical al Prado amb l’actuació en directe de l’orquestra Titànic. Durant tot el dia hi haurà servei de barra, i música dins del Prado.

El Regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis, ha animat a totes les penyes i quintades, i a tota la ciutadania en general, a participar en els actes programats, per a viure una jornada festiva que servisca per a fer passar una bona estona a tots aquells que esperen amb il·lusió l’arribada de les Festes Populars de Sant Jaume 2023. Al mateix temps, ha volgut agrair la col·laboració de la Comissió de Festes de Sant Jaume, Bar Trinquet, Club de Pilota Ondara, Màxim Sound, i de la Penya Taurina en l’organització de les activitats.

MIG ANY SANT JAUME 2023 – Dissabte 28 de gener. Programa:

11 h. – Parc infantil en Vicente Andrés Estellés.

12h.- El Prado. Dinaora amenitzat pel grup Dr. Xtrangerlove.

Servei de Barra durant tot el dia.

14 h. – El Prado. Dinars populars de cabasset o paella.

Venda tickets paella, des del 23 de gener en la Casa de Cultura. Donatiu: 5€.

16 h. – El Prado. Actuació del grup Perversió.

17 h. – Trinquet Municipal. Torneig de pilota Mig Any Sant Jaume 2023. Per a penyes i quintades. Modalitats rebotet i raspall. Inscripcions 607364935

17:30 h. – Plaça de Bous. Carretons per a xiquetes i xiquets.

18:30 h. – El Prado. Actuació de l’Orquestra Titànic.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.