EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT ENCETA LA PROGRAMACIÓ DE 2023 AMB TEATRE INFANTIL

L’Auditori d’Ondara acollirà aquest diumenge 8 de gener a les 18.30 hores la representació de L’illa de la Calavera de Cristall

Ondara, 4.1.2023. Coincidint amb l’inici de l’any, la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut ha programat per a aquest diumenge 8 de gener una obra de teatre per a tots els públics, adreçada especialment als més menuts i menudes. Sota el títol L’Illa de la Calavera de Cristall, aquesta obra de la companyia Dinamo Producció Teatral es representarà a l’Auditori Municipal a les 18.30 hores i l’entrada serà gratuïta. Cal recordar que aquest serà un dels primers actes amb què el departament de Joventut enceta el calendari d’activitats de 2023. Si més no, el passat 26 de desembre, segon dia de Nadal, l’Espai Jove acollí el Nadal Jove, la darrera i multidisciplinar activitat de l’any d’una regidoria que treballa per la dinamització i estimulació dels segments generacionals més joves de la població ondarenca.

Segons ha avançat Pedro Gil, tècnic municipal en Infància, Adolescència i Joventut pel que fa a l’argument de l’obra programada i tal com resumeix la sinopsi de la companyia dramàtica: «L’Illa de la Calavera de Cristall és una divertidíssima aventura de pirates, una història que ens parlarà d’amistat, diversitat, treball en equip i ens ensenyarà que la lleialtat i l’amor són el major tresor que podem trobar».

Publicado en Actualitat, Notícies.