ONDARA ACOLLÍ AHIR AMB ÈXIT LA XII CURSA SANT SILVESTRE

Fotos: Somesport

Ondara, 30.12.2022. Conjugant ambient lúdic i esportiu, la dotzena edició de la Sant Silvestre d’Ondara es va celebrar ahir dijous 29 de desembre amb la participació de 448 persones entre corredors, corredores i caminants. Cal esmentar que enguany el número de participants de fora del poble ha sigut d’un 60% respecte al total d’inscripcions. Es tractava, un any més, d’una cursa solidària ja que la recaptació anirà destinada a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, entitat per a la qual es van aconseguir vora 2.300 euros gràcies a totes i tots els inscrits.

I és que, més enllà de la competició, un dels grans al·licients d’aquesta cita és l’ambient festiu i d’alegria tenint en compte l’incentiu dels guardons a les millors disfresses i també el fet que la prova estiguera amenitzada per la batukada. Dins la classificació masculina la victòria va ser per a Andrejus Dolgovas de Focus seguit de Jorge Llácer Espluges (Ondara Tri-Esport) i Andrew Wobster en tercera posició. Pel que fa a les xiques, la primera classificada va ser Vida Dolgoviene del C. Top Team Cycling seguida de Raquel Bertomeu Vives del C. D. Kamikazes Gang i, en tercer lloc, Vanessa Escrivá Pons. A més, tal com recollia la convocatòria, també s’hi van lliurar els premis a les millors disfresses. El premi a la millor disfressa grupal va ser per als Arbres de Nadal (Club Llebeig Xàbia) mentre que la millor disfressa individual va ser per a la disfressa de Guàrdia civil.

Des de la regidoria d’Esports, organitzadora de la convocatòria amb la col·laboració del Club d’Atletisme Ondara, la seua responsable Mar Chesa valorà l’èxit de l’edició d’enguany així com agraí a totes i a tots els participants la seua presència així com el recolzament solidari. Pel que fa als agraïments, la regidora d’Esports també valorà la col·laboració empresarial d’Ale-Hop, Pons Ondara i Esports Colau i, ja a nivell institucional, la tasca de Protecció Civil i i la Policia Local.

Publicado en Actualitat, Esports, Notícies.