EL DILLUNS 2 DE GENER DE 2023, PRIMERA DONACIÓ DE SANG DE L’ANY AL CENTRE SOCIAL TRINI REYES D’ONDARA

Ondara, 23.12.22. El dilluns dia 2 de gener de 2023 es realitzarà la primera donació de sang de l’any nou a Ondara. Serà en horari de 17 a 20:30 hores, sota el lema “Aquest Nadal, el millor regal està en tu”. La donació se celebrarà al Centre Social Trini Reyes d’Ondara, segons ha confirmat la Regidora de Sanitat d’Ondara, Mª Carmen Velázquez.

Des de la Regidoria de Sanitat s’anima a la població d’Ondara i de pobles veïns a donar sang en un moment en que és tan necessari, i es recalca la importància de donar sang, sobretot en aquests moments, perquè a més d’haver-hi poques reserves, un donatiu salva 3 vides.

El Centre de Transfusió continua necessitant més entrada de sang, sobretot en aquestes dates nadalenques, en què s’està necessitant enviar més unitats de sang als hospitals. Donar sang és un acte solidari que salva vides, també en Nadal.

REGIDORIA DE SANITAT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.