LA REGIDORIA D’INFÀNCIA, ADOLESCÈNCIA I JOVENTUT D’ONDARA ORGANITZA LA I EDICIÓ DEL NADAL JOVE EL 26 DE DESEMBRE

Ondara, 22.12.22. Aquesta primera edició de Nadal Jove a Ondara se celebrarà el proper dilluns 26 de desembre. Aprofitant les vacances de Nadal, des de la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut de l’Ajuntament d’Ondara s’ha organitzat la primera edició de Nadal Jove com a activitat d’oci educatiu i saludable.

La proposta consisteix en una jornada multiactivitat que se celebrarà el dilluns 26 de desembre a l’Espai Jove i al pàrquing del C/Picasso (davant de l’Espai Jove) de 11 a 14 hores i de vesprada, de 16.30 a 19.30 hores.

La jornada comptarà amb activitats com Scape Room, Jocs interactius, Zona Play Station, Zona Realitat Virtual, Tir amb arc, Bolera Gegant i Zona Jove, a més de diferents sorpreses que s’han reservat per als i les assistents a la jornada. També es comptarà amb activitats organitzades per entitats de voluntariat com la Creu Roja.

Des de la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut es convida a la participació de xiquets, xiquetes, adolescents, joves i famílies en aquesta jornada. (En cas de meteorologia adversa, la jornada es celebrarà a l’Edifici El Prado el mateix dia i amb els mateixos horaris).

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.