LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS ORGANITZARÀ LA CAVALCADA DE REIS D’ONDARA EL DIJOUS 5 DE GENER 2023

Ondara, 22.12.22. Per al 2023, els xiquets i xiquetes d’Ondara podran tornar a gaudir de la tradicional Cavalcada de Reis Mags, que tindrà lloc el dijous 5 de gener de 2023, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Miguel Gomis. La recepció als Reis Mags en aquesta ocasió es tornarà a realitzar a cobert, a l’interior del Prado.

L’arribada a Ondara de la Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient començarà a les 18:00 hores. Serà en eixe moment quan Melcior, Gaspar i Baltasar, muntats en carrossa i acompanyats pel seu seguici, recorreran els carrers d’Ondara, amb eixida des del col·legi Sanchis Guarner. La Cavalcada d’Ondara 2023 tindrà un gran ambient musical i festiu. Entre altres animacions, hi haurà personatges Disney i altres sorpreses. La Cavalcada comptarà amb la participació, entre altres, de la Quintada i Pre-Quintada 2023, Comissió de la Soledat 2023, Festers del Crist 2023, els júniors MD d’Ondara, els grups de ball de l’Escola de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, i l’Associació de Mestresses, entre altres col·laboracions. Quant a l’ambientació musical de la Cavalcada, anirà a càrrec de la Unió Musical d’Ondara; d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals; la xaranga “El Vell Montgó” i el grup de percussió Ondarattack.

Respecte a l’itinerari, la Cavalcada de 2023 mantindrà l’itinerari dut a terme des de 2016 (les carrosses passaran per la travessia de l’antiga nacional). L’eixida serà a les 18 hores des del CEIP Sanchis Guarner i l’itinerari discorrerà per l’Avinguda Marina Alta, carrers la Pau i Sant Doménech, fins a arribar a la Plaça del País Valencià i l’Avinguda Doctor Fleming; des d’allí, arribaran a General Bosch i al Prado, en l’interior del qual estarà muntat el Portal de Betlem. Els Reis Mags adoraran el xiquet Jesús i, posteriorment, atendran tots els xiquets i xiquetes d’Ondara, es faran fotos amb ells i arreplegaran les seues peticions.

El Regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis, ha fet una crida a la participació ciutadana en aquest acte, desitjant que xiquets/tes i majors siguen partícips de l’esdeveniment que s’ha preparat amb molta il·lusió.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.