EL CONJUNT CADET DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA, BRONZE AUTONÒMIC EN EL CAMPIONAT DE FEDERACIÓ

Ondara, 21.12.22. El passat 10 de desembre es va celebrar el Trofeu Autonòmic de Federació a Alcoi, en què van participar les xiquetes federades de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, tenint opcions d’obtindre uns molt bons resultats.

En primer lloc, va actuar Isabel Cano, sent la 4a classificada de 12 gimnastes, obtenint la medalla de “xocolata”. Va fer una gran feina a la moqueta, mostrant que amb treball sí és possible.

Seguidament van eixir les infantils amb 5 pilotes, Roser Alemany, Aina Garcia, Carme Marín, Carla Tinca i María Fernández, les quals van lluitar el seu exercici fins el final, obtenint la 8a posició de 15 conjunts participants. Treballadores i constants.

Per últim, i la gran notícia de la competició, va ser que el conjunt cadet format per Aina Server, Vega Vizcaya, Paula Vives, Mireia Pons i Valèria Doménech van obtindre el 3r lloc, medalla de bronze i trofeu autonòmic, d’un total de 12 conjunts. Una cosa històrica, ja que des de 2017 que Ondara no aconseguia una medalla autonòmica en conjunts. Gran treball, força, constància, companyerisme i unió, ha fet aquest magnífic resultat.

Les entrenadores han sigut Natalia Cholbi i Alícia Ivars, les quals estan verdaderament contentes pels resultats.

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha felicitat les gimnastes de l’Escola i a les seues entrenadores per aquests magnífics resultats.

Publicado en Actualitat, Esports.