EL DIMECRES 21 DE DESEMBRE SE CELEBRA LA II TROBADA D’ALUMNAT FEMINISTA DE LA MARINA ALTA A ONDARA

* Comunicat IES Xebic Ondara **

Aquest dimecres 21 de desembre, es durà a terme la II Trobada d’alumnat feminista de la Marina Alta a l’Edifici El Prado a Ondara.

En aquesta trobada es reunirà l’alumnat i professorat que du a terme accions per la igualtat i en pro del feminisme als IES de Benissa, Gata, Teulada Moraira, Dénia, Pedreguer i Ondara.

La Jornada constarà de les següents activitats:

  • Tallers per a la cohesió de grups i treball grupal, on participaran els i les alumnes. Els tallers estaran dinamitzats per L’Argila un projecte que treballa la facilitació i la formació amb mirada feminista interseccional.
  • Un concert pedagògic a càrrec de Sara Gee & Ramblin’ Matt on també hi participarà l’alumnat.
  • Finalment, un dinar de germanor de tots/es els/les alumnes participants amb la col·laboració de la Coqueria Jordi al Nin de Jesús Pobre.

La Jornada començarà cap a les 9 hores amb l’arribada de l’alumnat dels diferents IES de la comarca i acabarà cap a les 15 hores i hi ha prevista la participació de més de 160 persones entre alumnat i professorat.

En la Jornada hi col·laboren el Departament d’Igualtat de la MASSMA (Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta) i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara.

* Comunicat IES Xebic Ondara **

Publicado en Actualitat, Associacions.