EL PARE NOEL VISITARÀ ONDARA LA VESPRADA DEL 23 DE DESEMBRE PER A LA RECOLLIDA DE CARTES

Ondara, 19.12.22. Aquest divendres 23 de desembre, fidel a la seua tradicional cita amb els xiquets i xiquetes de la localitat, el Pare Noel visitarà Ondara i realitzarà un passeig per molts carrers del poble, saludant als xiquets i xiquetes.

A les 19 hores, el Pare Noel arribarà al Prado per a recollir les cartes amb els desitjos de totes i tots. Als que acudisquen a dipositar la seua carta, se’ls obsequiarà, per part de la Regidoria de Festes, amb un tiquet que podran canviar per xocolate i xurros en la Xurreria la Caspolina (que està ubicada al costat del Prado).

D’altra banda, les cartes per als Reis Mags d’Orient es podran portar als seus Emissaris Reials el dilluns 2 de gener. Primer realitzaran una visita pels carrers del poble, fins arribar al Prado a les 19 hores per a la recollida de cartes. Uns actes que impulsa la Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.