LA JUNTA LOCAL D’ONDARA D’AECC ACONSEGUEIX RECAPTAR 1.500 EUROS AMB EL CONCERT DE NADAL DE LA BANDA JUVENIL, COR JUVENIL I ADULT DE L’ESCOLA DE MÚSICA GONZALO ORTOLÀ I UNIÓ MUSICAL D’ONDARA

Ondara, 19.12.22. Dissabte passat 17 de desembre, es va oferir a l’Auditori Municipal d’Ondara el Concert de Nadal a benefici de l’AECC, amb la Banda Juvenil, Cor Juvenil i Adult de l’Escola de Música Gonzalo Ortolà i Unió Musical d’Ondara. Una actuació que va aconseguir omplir l’Auditori Municipal d’Ondara amb 250 persones en favor d’una bona causa, i és que l’actuació es va realitzar a benefici de la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. A l’esdeveniment es van aconseguir recaptar 1.500 euros, que es destinaran íntegrament a la investigació contra el càncer, segons ha confirmat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert. L’acte estava emmarcat en la programació cultural d’Ondara per al mes de desembre i va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara.

A la primera part va actuar el Cor Juvenil i Adult de l’Escola de Música i la Banda Juvenil de la Unió Musical, oferint el següent programa: «La, la, la», de Manuel de la Calva i Ramón Arcusa; «The Pink Panter», de Henry Mancini; «Mystic Legacy», de Larry Clark; «La Vida es Bella», de Nicola Piovani; «Campana sobre Campana» i «Arre Borriquito» (Popular). Seguidament, la Unió Musical d’Ondara es va encarregar de la segona part del Concert de Nadal, amb el programa: «Sanganxa», un pasdoble composat per l’americà Gregory Fritze; «A Home Alone Christmas», de Paul Lavender; «Symphonic Highlights from Frozen», de Stephen Bulla; i «Sleigh Ride», de Leroy Anderson.

* AJUNTAMENT D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Cultura.