LA REGIDORIA DE CULTURA LLIURA ELS PREMIS DEL CONCURS DE DIBUIX DEL 9 D’OCTUBRE DEL CEIP SANCHIS GUARNER D’ONDARA 2022

Ondara, 02.12.22. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha lliurat hui els premis del Concurs de Dibuix per a commemorar el 9 d’octubre del CEIP Sanchis Guarner. Un concurs que ha comptat amb la participació de tots els xiquets i xiquetes de primària. Les premiades i premiat, guanyadors del concurs, han estat aquest curs:

– 1er. Cicle: Joana Hernández de 2n

– 2on Cicle: Bianca Lara de 4t

– 3er. Cicle: Lincoln Sanchis de 6é

Recentment, totes les obres presentades al concurs es van poder visitar a la Casa de Cultura d’Ondara, en l’exposició amb tots els dibuixos que van presentar els/les alumnes, perquè pogueren votar totes les persones que acudiren a veure la mostra. Els premis han sigut lots de material de dibuix i un llibre de lectura.

El lliurament dels premis s’ha realitzat al CEIP Sanchis Guarner amb la presència de la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, la tècnica de Cultura, Ximi Vives, el tècnic de Joventut, Pedro Gil, i el director del CEIP, Raül Lara.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.