GRAN ASSISTÈNCIA A LES XERRADES DE SEGURETAT DIRIGIDES ALS MAJORS, IMPARTIDES AL CENTRE SOCIAL D’ONDARA

Ondara, 01.12.22. Des de la Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per M.ª Carmen Velázquez, s’han reprès amb molt èxit les xerrades sobre seguretat per a major, emmarcades en el Pla Major Seguretat de les forces i cossos de seguretat.

Les xerrades s’han impartit al Centre Social Trini Reyes d’Ondara, per part de la Guàrdia Civil d’El Verger, i han estat promogudes pels responsables dels Tallers d’estimulació cognitiva i memòria que imparteix la Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara.

Aquestes xerrades d’assessorament a majors en prevenció i seguretat s’han celebrat el passat 17 de novembre i hui dijous 1 de desembre al Centre Social Trini Reyes d’Ondara. Han sigut unes jornades de portes obertes, per la qual cosa podia acudir qualsevol persona interessada.

REGIDORIA DEL MAJOR * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.