LA REGIDORIA DE MEDI AMBIENT DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA INFORMA QUE A PARTIR DE DEMÀ 29 DE NOVEMBRE S’APLICARÀ EL TRACTAMENT CONTRA LES PANEROLES I RATES

Ondara, 28.11.22. La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara informa que aquesta setmana, a partir de demà dimarts 29 de novembre de 2022, es procedirà de nou a aplicar el tractament contra les paneroles i les rates de manera més intensa. Aquests terminis vénen determinats pel cicle biològic de les paneroles.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’informa que aquesta desinfecció pot motivar l’augment de paneroles en vivendes, sent una cosa habitual quan s’aplica el tractament, i aconsellen tapar buits com els sifons de piques o lavabos.

També recomanen als veïns que aprofiten aquestes dates en què l’Ajuntament està realitzant aquesta neteja i tractament, perquè facen el mateix en les vivendes particulars a fi d’aconseguir una major efectivitat en el tractament contra les paneroles. Per a això, es proposa la utilització de qualsevol dels productes habituals contra les paneroles de venda en establiments comercials, en els punts de la vivenda més problemàtics, com a patis o altres zones interiors.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.