CULMINEN LES OBRES DE MILLORA DE LA RESIDÈNCIA D’ONDARA

Els treballs han inclòs la creació de 2 noves habitacions per a residents; una millor sala d’infermeria, i una nova habitació destinada al procés de final de la vida

Ondara, 25.11.22. Ja han culminat les obres de millora de les instal·lacions de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, que s’han realitzat, impulsades per l’Ajuntament d’Ondara i la Fundació de la Soledat, durant aquest últim trimestre de 2022. El pressupost total de les obres ha ascendit a 87.461,40 euros, dels quals l’aportació de l’Ajuntament ha estat 50.000 euros, i la de la Residència, 48.286,82 euros.

Els treballs han inclòs la creació de 2 noves habitacions per a residents, passant a tindre de 23 a 25 places en la Residència d’Ondara. A més, s’ha dotat i millorat la sala d’infermeria, amb un millor equipament i més espai. I s’han realitzat millores significatives en un nova habitació que estarà destinada al procés de final de vida. Es tracta d’una habitació individual destinada a residents que es troben en l’últim procés de vida, i amb aquest espai es vol garantir la seva intimitat i el seu dret a una mort digna, per a ells i per als familiars. Cal esmentar també que la remodelació que s’ha realitzat en l’immoble ha permès la sectorització d’espais, fent així més segures les instal·lacions de la Residència en cas d’incendi, i adaptant-es i adequant-les a la vigent normativa.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Directora de la Residència, Paqui Ferrando, han visitat les instal·lacions i han manifestant la seva satisfacció pel treball realitzat, ja que «les millores aconseguides son molt significatives». Per a l’Alcalde, «la Residència d’Ondara és, una vegada més, un exemple a seguir, pel seu compromís amb el benestar dels més grans».

Publicado en Actualitat, Ajuntament.