ONDARA ALÇA LA VEU CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Ondara, 24.11.22. Demà divendres 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per l’eliminació de les Violències contra les Dones, i des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, s’han donat a conèixer les accions reivindicatives que Ondara acollirà aquest dia.

Els centres educatius d’Ondara seran protagonistes d’aquestes accions. En l’IES Xebic, a les 10:45 hores, es farà un acte de repulsa contra els assassinats masclistes, amb l’acompanyament de Mirela Gomes al piano (acte exclusiu per a l’alumnat de l’IES Xebic). Al CEIP Sanchis Guarner es realitzarà l’elaboració del mural «Alça el vol», i es llançaran papallones amb missatges contra la violència.

A la vesprada, a les 20 hores al Moll del Prado, es realitzarà l’acte en record a les dones víctimes de violència de gènere assassinades enguany 2022 i de repulsa a les violències masclistes; un acte obert a tota la ciutadania.

*CEIP Sanchis Guarner

*IES Xebic

*Comissió d’Igualtat d’Ondara

*Espai Jove Ondara

*Pacte D’estat Contra La Violència De Gènere

* Regidoria d’Igualtat * Ajuntament d’Ondara

Publicado en Actualitat, Ajuntament.