L’escola Sanchis Guarner d’Ondara és guardonada amb el “Segell de vida saludable”

**COMUNICAT CEIP SANCHIS GUARNER**

El col·legi Sanchis Guarner ha obtingut el Distintiu de Qualitat “Segell de vida saludable” expedit pel Ministeri d’Educació. Aquesta certificació és un reconeixement a aquells centres que fomenten estils de vida saludable i promouen l’aprenentatge de la salut en l’àmbit educatiu potenciant el benestar físic, mental i emocional de l’alumnat.

En 2022 han obtingut el distintiu només 9 centres en la Comunitat Valenciana, essent un total de 63 centres que ja el tenen. A l’àmbit nacional només hi ha un total de 329 centres que el disposen.

Desitgem que tota la comunitat educativa estiga tan satisfeta com nosaltres, ja que el gran esforç i dedicació que es fa des de l’escola, amb el suport de les institucions de l’entorn, ha estat reconegut a l’àmbit nacional”, explica Raül Lara, director de l’escola.

Per a la seua sol·licitud es va dissenyar i elaborar una extensa memòria tècnica on es van incloure totes les activitats saludables que es duen a terme en la nostra escola:

El Curs “EduSalut: primers auxilis en l’àmbit educatiu” dirigit a l’equip docent, el Projecte d’Investigació i Innovació Educativa Menja’t el món. Escola saludable, Projecte d’Esport d’Activitat Física i Salut, tallers de l’AECC, Projecte d’hort escolar Ecoescola, tallers del Massma, tallers de coeducació, Pla director de convivència, Cursa Save the Children, esmorzars saludables, Projecte d’investigació i Innovació Educativa #Stop Ciberbullying: bon ús de les TIC i Internet, Pilota a l’escola, Rutes pel terme, Dia de la bicicleta, Educació Vial, Tallers de reciclatge, Escola de famílies, Cultura Gastronòmica, etc. 

Aquest guardó és una mostra del treball en equip i la implicació de tota la comunitat educativa, entorn i institucions per aconseguir una vida activa i saludable en el nostre l’alumnat.

En la seua recepció, van estar presents la regidora d’Educació Mar Chesa, el director Raül Lara, la presidenta de l’AMPA Marta Morant, la directora del Centre de Salut Xaro Pons i la infermera Andrea Armengol, la directora d’estudis Reme Bahamonde, la presidenta de l’AECC Mari Carmen Bisquert, la psicòloga Liliana Cardona i Amparo Puigcerver per part del MASSMA, el cap de la policia local Toni Galiano i els components de la unitat d’Educació Vial (GEVAT).

**COMUNICAT CEIP SANCHIS GUARNER**

Publicado en Actualitat, Associacions.