LA FIRA DE COMERÇ I DE L’EMPRESA D’ONDARA 2022 DEMOSTRA EL POTENCIAL DEL COMERÇ LOCAL

24 expositors van mostrar els seus productes i serveis al públic de tota la comarca; va haver-hi Fira d’Animals; passeig en carro, trenet de la fira, tapeig als establiments del concurs de tapes, i diversió en la fira d’atraccions

Ondara, 21.11.22. Ondara ha viscut aquest cap de setmana la celebració del segon cap de setmana de la Fira d’Ondara 2022; la Fira de Fires des de 1690, organitzada per la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica d’Ondara. Aquest cap de setmana del 19 i 20 de novembre s’ha celebrat la Fira de Comerç i de l’Empresa al Prado; la Fira d’Animals a la Plaça de Bous; la Fira d’Atraccions; i el III Concurs de Tapes Fira d’Ondara en els propis establiments locals. A més, ha continuat funcionant el Trenet, i s’ha pogut gaudir de les degustacions de dolços i salats a l’estand dels Fester de la Soledat i Crist 2023, al costat del Prado.

L’Alcalde d’Ondara i responsable de Promoció Econòmica i Comerç, José Ramiro; membres de la corporació municipal, i representants d’associacions locals, van inaugurar el dissabte la Fira de Comerç i Empresa. A continuació, la comitiva va visitar la Fira d’Animals. La inauguració de la Fira va comptar amb l’ambientació musical a càrrec d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals.

José Ramiro va realitzar una valoració de la fira «molt positiva», donada l’alta participació, recalcant que en aquesta fira els comerciants locals poden mostrar els seus productes i serveis a gent de la Marina i també de fora, destacant el fet que la Fira de Comerç d’Ondara, que està documentada des de 1690, «porta molts visitants». Va indicar que en l’edició d’enguany s’està podent gaudir de la fira amb plena normalitat, i que s’ha detectat molta gana dels comerciants en participar, destacant que «el comerç de proximitat és un servei molt proper que fa poble».

L’Alcalde va afirmar que la Fira de Comerç i Empresa “és una mostra del potencial comercial que té Ondara” i va agrair la presència de tots els negocis que han participat enguany, indicant que en la fira s’ha pogut gaudir de totes les novetats i serveis d’empreses d’Ondara. José Ramiro va destacar la labor d’ACO, l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, “pel que fan dia a dia pel poble d’Ondara”. Un total de 24 negocis locals i alguns comarcals han participat: Carnisseria Alberto Picó, Luansa, Soler Herramientas, Mobles Ortolá, Motos Mahiques, Gala’s, Passicos, Calçats Dora, Mobles Escrivà, Autoescola Ondara, Vorwerk, El desván de Aitana – Coco kids, Coqueta Moda Infantil, Nuts@GO, Maika Regals, Coletas Kids fashion & complements, Toni Ortolá Disseny, Somriures, Dilatando Mentes, Fustabella, Salvadore Gutiérrez Peluquería, Bodegas Aguilar, Màxima Bikes i Staner Events.

Cal ressaltar que la Fira d’Animals va complementar molt bé aquest segon cap de setmana firal, que ha comptat, a més, amb els passejos en carro, a càrrec de l’Associació de carreters i cavallistes d’Ondara, els quals han portat també enguany a la fira a professionals i especialistes en cavalls, realitzant «un gran esforç que han fet que enguany la fira lluïsca més que mai», segons l’Alcalde. La Fira d’Animals s’ha realitzat a la Plaça de Bous, organitzada amb la col·laboració de l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, i ha comptat amb 12 corrals amb tot tipus d’animals, a més de carros al migdia per a portar a passejar els xiquets i xiquetes. També hi ha hagut una magnífica exposició de carros en la plaça de bous. En la mostra d’animals han participat expositors, professionals, i comerciants de la matèria, de tota la Comunitat Valenciana.

Aquest cap de setmana, també ha continuat el III Concurs de Tapes en els propis bars i restaurants locals; el trenet de la fira, i l’estand dels Festers del Crist i Soledat 2023 amb degustacions de dolços i salats.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.