L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ACONSEGUEIX UNA PLATA I DOS BRONZES EN LA FINAL AUTONÓMICA DE ONE WALL PARELLES JECV 2022

Ondara, 21.11.22. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va participar aquest passat diumenge 20 de novembre a Tavernes Blanques (València) en la fase final autonòmica dels JECV one wall parelles, aconseguint una plata en categoria juvenil, i dos bronzes en categoria benjamí i cadet.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va aconseguir arribar a la fase final autonòmica JECV onewall parelles amb un total de 8 equips, dos per cada categoria: Benjamins: B (Àlex Chavés i Aleix Contrí) i C (Guiu Vizuete, Vicent Molines i Andreu Frasés); Infantils: B (Dani Serra i Joan Garrido) i C (Uxue Arbona i Íker Costa); Cadet: A (Enric Llàcer, Andreu Mullor i Marc Mur) i C (Arnau Mas i José Miguel Sastre), i Juvenil: A (Gorka Arbona i Mateu Guitart) i B (Àlex Serra i Àlex Terrades). Després de passar com a primers de grup en la fase de grups, els d’Ondara van aconseguir arribar a la final A en categoria benjamí, cadet i juvenil. Després d’unes partides molt igualades, en la final autonòmica va quedar subcampiona autonòmica la parella juvenil d’Ondara (Àlex Serra i Àlex Terrades); i van aconseguir el bronze autonòmic les parelles benjamí C (Guiu Vizuete, Vicent Molines i Andreu Frasés) i cadet C (Arnau Mas i José Miguel Sastre).

La Regidoria d’Esports, dirigida per Mar Chesa, va posar a disposició de l’Escola de Pilota dos autobusos, en torn de matí i de vesprada, per a traslladar als classificats de l’Escola de Pilota a les finals autonòmiques de one wall. Mar Chesa ha donat l’enhorabona als integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors per l’èxit d’haver arribat a la final autonòmica i els bons resultats aconseguits.

QUADRE D’HONOR JECV ONEWALL PARELLES:

BENJAMÍ

1º Beniarbeig-El Verger

2º Meliana B

3º Ondara C

4º Albuixec

ALEVÍ

1º Massamagrell

2º Algímia d’Alfara B

3º Orba

4º Vinalesa B

INFANTIL

1º Massamagrell B

2º Oliva A

3º Moixent

4º El Genovès

CADET

1º Oliva

2º Massalfassar

3º Ondara C

4º Meliana A

JUVENIL

1º Tavernes Blanques

2º Ondara B

3º Algímia d’Alfara

4º Vinalesa

Publicado en Actualitat, Esports.