ONDARA MOSTRARÀ EL SEU MÚSCUL COMERCIAL AMB LA FIRA DEL COMERÇ I L’EMPRESA, AQUEST CAP DE SETMANA 19 I 20 DE NOVEMBRE, EMMARCADA EN LA FIRA DE FIRES D’ONDARA 2022

Ondara, 16.11.22. Ondara arriba aquest cap de setmana, 19 i 20 de novembre, a l’equador de la seua tradicional Fira de Fires 2022, que s’està celebrant durant tres caps de setmana d’aquest mes de novembre. La Fira d’Ondara està organitzada pel departament de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament d’Ondara.

El segon cap de setmana de la Fira 2022, dissabte 19 i diumenge 20 de novembre, a l’Edifici del Prado, se celebrarà la tradicional Fira del Comerç i l’Empresa. Un esdeveniment que segons l’Alcalde, José Ramiro, «és una mostra de la força del comerç local, que demostra que els negocis locals estan vius». Els negocis i comerços locals participaran en aquesta fira, que compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, ACO, la presidenta de la qual, Imma Peiró, ha destacat la satisfacció de l’Associació perquè enguany, després de dos edicions amb restriccions, es puga tornar a fer la fira amb tots els estands. Una trentena de negocis locals i alguns comarcals han confirmat la seua participació en la fira de comerç d’Ondara, els dies 19 i 20 de novembre. Els negocis participants confirmats són els següents: Carnisseria Alberto Picó, Luansa, Soler Herramientas, Mobles Ortolá, Motos Mahiques, Gala’s, Passicos, Calçats Dora, Mobles Escrivà, Autoescola Ondara, Vorwerk, El desván de Aitana – Coco kids, Coqueta Moda Infantil, Nuts@GO, Maika Regals, Coletas Kids fashion & complements, Toni Ortolá Disseny, Somriures, Dilatando Mentes, Fustabella, Salvadore Gutiérrez Peluquería, Bodegas Aguilar, Màxima Bikes i Staner Events.

El programa d’aquest segon cap de setmana firal es completarà amb la tradicional Fira d’Animals a la Plaça de Bous, organitzada amb la col·laboració de l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara. La fira comptarà amb 12 corrals amb tot tipus d’animals, i segons ha anunciat el Regidor d’Associacionisme, Miguel Gomis, des de l’Associació de Carreters i Cavallistes es disposaran de carros al migdia per a portar a passejar els xiquets i xiquetes que ho desitgen. A més, hi haurà una magnífica exposició de carros en la plaça de bous. En la mostra d’animals participaran expositors de tota la Comunitat Valenciana.

Enguany, el dia del xiquet/a en la fira d’atraccions serà els dimecres 16 i 23 de novembre, i les atraccions tindran de preu 1,5 euros. D’altra banda, des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara s’ha avançat que aquest cap de setmana destaca el concert de Santa Cecília de la UMO (dissabte 19 de novembre, concert de la Banda Juvenil d’Ondara, a les 19 hores, a l’Auditori Municipal d’Ondara). Aquest cap de setmana, també continua el III Concurs de Tapes en els propis bars i restaurants locals; el trenet de la fira, i l’estand dels Festers del Crist i Soledat 2023 amb degustacions de dolços i salats.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.