L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA COMPTA AMB 127 GIMNASTES AQUESTA TEMPORADA 2022-2023

La presentació de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara es va realitzar el passat 11 de novembre al pavelló

Ondara, 16.11.22. El passat divendres 11 de novembre es va realitzar la presentació de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara al Pavelló Municipal. En aquesta temporada 2022-2023, l’escola està integrada per 127 gimnastes i 6 entrenadores (Paula González, Sandra Gamero, Eva Signes, Irene Estévez, Natalia Cholbi i Alícia Ivars).

En l’acte de presentació, en primer lloc es va realitzar una desfilada de tota l’escola, i seguidament les gimnastes federades que estan actualment en plena temporada van fer una exhibició de les seues coreografies.

La categoria baby consta d’11 gimnastes; la categoria pre-benjamí, 14; la categoria benjamí està formada per 27 gimnastes; l’aleví, per 30; la categoria infantil, la formen 24 gimnastes. Les categories cadet i juvenil, estan formades per 21 gimnastes.

Foto Gaspar

Després de dos anys de no celebrar aquest acte, va ser molt especial i emocionant per haver tornat a la normalitat i gaudir de l’esport com cal. Des de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara afirmen que «ens espera una temporada plena d’emocions i il·lusions».

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.