XERRADES SOBRE SEGURETAT DIRIGIDES ALS MAJORS

Ondara, 10.11.22. Des de la Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per M.ª Carmen Velázquez, s’informa que es reprenen les xerrades sobre seguretat emmarcades en el Pla Major Seguretat de les forces i cossos de seguretat. Les xerrades que tindran lloc en el Centre Social Trini Reyes d’Ondara estaran impartides per la Guàrdia Civil d’El Verger, i promogudes pels responsables dels Tallers d’estimulació cognitiva i memòria que imparteix la Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara.

Aquestes xerrades d’assessorament a majors en prevenció i seguretat tindran lloc el dijous 17 de novembre i dijous 1 de desembre al Centre Social Trini Reyes d’Ondara, ambdós dies a les 10:30 hores. Es tracta de jornades de portes obertes, per la qual cosa pot acudir qualsevol persona interessada.

REGIDORIA DEL MAJOR * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.