EDUCACIÓ DESTINA 1.553.417 EUROS PER ACTUACIONS DE MILLORA ENERGÈTICA I OBRA D’ADEQUACIÓ DEL CEIP SANCHIS GUARNER D’ONDARA DINS DEL NOU PLA EDIFICANT

El ple de l’Ajuntament d’Ondara del 27 d’octubre va acceptar per unanimitat la Proposta de delegació de competències de la Conselleria en matèria d’infraestructures educatives en l’Ajuntament d’Ondara, per a escometre les actuacions de millora energètica del Pla Edificant

Ondara, 09.11.22. La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha adjudicat una inversió de més d’1,5 milions d’euros, que es destinaran a millorar l’eficiència energètica del CEIP Sanchis Guarner d’Ondara, dins de la nova tanda de delegacions del pla Edificant. La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport amb data 24/10/2022, va remetre la proposta de resolució del Conseller d’Educació, Cultura i Esport de delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives en l’Ajuntament d’Ondara, per a l’actuació «Actuacions de Millora energètica i obra d’adequació del Centre CEIP Sanchis Guarner», per un import de finançament 1.553.417,58 euros.

En la sessió plenària del passat 27 d’octubre de 2022, l’Ajuntament d’Ondara va acceptar per unanimitat la Proposta de resolució d’Educació, Cultura i Esport, de delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives en l’Ajuntament d’Ondara, per a escometre les actuacions de Millora energètica i obra d’adequació del Centre CEIP Sanchis Guarner» , dins del Pla Edificant.

Cal recordar que al ple de gener d’enguany 2022 es va aprovar per unanimitat la Memòria Tècnica Valorada, redactada pel l’Arquitecte Municipal, de les “Actuacions de millora energètica i obra d’adequació del Col·legi Sanchis Guarner” així com la sol·licitud a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la delegació de competències a l’Ajuntament d’Ondara per a l’execució de les obres dins del Pla de Construcció, Reforma i Millora dels Centres Educatius (Pla Edificant). La Regidora d’Educació, Mar Chesa, ha recordat que aquestes actuacions fan referència a les millores en estalvi energètic, tant en la millora de l’aïllament tèrmic de l’envolvent de l’edifici, com pel que fa a la renovació dels equips tèrmics, per a una millora en l’eficiència energètica del centre escolar.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.