VINE A GAUDIR DE LES MILLORS TAPES D’ONDARA EN EL III CONCURS DE TAPES DE LA FIRA D’ONDARA 2022

El III Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2022 es torna a celebrar enguany en els propis establiments de restauració local d’Ondara, bars i restaurants, i tindrà lloc durant tres caps de setmana de novembre de 2022 (del 12 al 27 de novembre).

Cada establiment participant ha elaborat una tapa per a participar en el concurs, on el seu preu de venda de tapa més canya o copa de vi, serà de 3 euros. Per aquest concurs, l’Ajuntament d’Ondara ha elaborat un fullet on es detallen les tapes i locals participants, així com un plànol que recull tots els establiments del Concurs de Tapes.

El III Concurs de Tapes compta amb un premi a la millor tapa del poble, dotat amb 400 euros per al bar o restaurant guanyador, i 200 euros per al segon. Els clients que hagen completat el 70% de les tapes participaran al sorteig d’un sopar.

En el III Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2022 participaran 10 locals: Asley, Cervera, Prado, Karma, Centre Social, La Parada, Allí Baix Bar, Sant Lluís, Valero i La Xata de Sole.

Aquest mes de novembre, vine i gaudeix de les tapes més saboroses d’Ondara en el III Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.