JA ES CONEIXEN ELS NOMINATS ALS PREMIS DE LA I GALA DE COMERÇ LOCAL D’ONDARA

La I Gala de Comerç Local i Lliurament de premis se celebrarà el dissabte 26 de novembre, emmarcada en la Fira d’Ondara 2022

Ondara, 09.11.22. Una de les principals novetats de la Fira d’Ondara 2022, que se celebra del 12 al 27 de novembre organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, serà la I Gala del Comerç Local i lliurament dels I Premis del Comerç Local d’Ondara, que tindrà lloc el dissabte 26 de novembre. Dins de la programació del tercer i darrer cap de setmana de la Fira 2022, el dissabte 26 de novembre des de les 20:30 hores, a l’Edifici del Prado, se celebrarà com a novetat la I Gala del Comerç Local i lliurament dels I Premis del Comerç Local d’Ondara; un esdeveniment organitzat per l’ACO (Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara) i l’Ajuntament d’Ondara, que comptarà amb una xerrada, un sopar i gala, en què es donaran diferents premis de reconeixement al comerç local.

S’han determinat 6 categories de premis al comerç local, i els nominats ja han sigut anunciats per part de l’ADL d’Ondara. Són els següents: en la categoria «Comerç–Empresa innovadora», les empreses nominades són Twuelve Beauty, Staner Events i Monverd. En la categoria de “Comerç-Empresa Sostenible”, els nominats són Soler Herramientas, Ca Paquitina i Solertech. En la categoria “Comerç-Empresa Jove”, els nominats són M’agrada, Salón Eos i Revalue Hair Studio. Per a la categoria de Premi Especial a la Trajectòria Empresarial, els nominats són Servicolor, Bodegas Leopoldo i Bodegas Aguilar. El Premi Especial Dona Comerciant té com a candidates nominades a Dora Pérez de Calçats Dora, Xaro Pérez de l’Administració de Loteria nº 1, i Rosa Morell de Coses de Casa i Regals. Per al Premi Especial d’una vida dedicada al comerç, les empreses nominades són Mobles Escrivà, Gala’s, i Vídeo Club J. El jurat dels I Premis del Comerç Local d’Ondara està integrat per membres de l’Ajuntament d’Ondara i de l’Associació ACO.

Totes les persones interessades en assistir a la gala i sopar poden adquirir el tickets (preu 35 euros) per al sopar a l’Autoescola Ondara, en horari de 11 a 13:30 hores i de 17:00 a 20:30 hores.

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.