LA GUANYADORA DEL SORTEIG “EL COMERÇ ÉS VIDA”, ALBA TORRES, ARREPLEGA EL PREMI DE 1.500 EUROS PER A CONSUMIR EN ELS COMERÇOS ADHERITS A LA CAMPANYA DE COMERÇ LOCAL

Ondara, 26.10.22. La persona guanyadora del sorteig de la campanya «El comerç és vida” ha sigut Alba Torres, que hi ha aconseguit 1.500 euros per a consumir en els comerços adherits. La campanya «Comprant al comerç local fas una Ondara millor. El comerç és vida” va culminar ahir 25 d’octubre (coincidint amb la commemoració de l’efemèride del Dia del Comerç Local) amb la realització del sorteig en l’Espai Jove, entre totes les persones que han participat al llarg d’aquests mesos. Hui, Alba Torres ha acudit a l’Espai Català per a arreplegar en l’oficina ADL el seu premi de 1.500 euros, que podrà consumir als comerços locals que han participat en aquesta iniciativa.

La campanya de promoció econòmica local «Comprant al comerç local fas una Ondara millor. El comerç és vida” s’ha desenvolupat des de juny i fins a setembre d’enguany, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, i ha comptat amb la col·laboració d’ACO, l’Associació de comerciants i empresaris d’Ondara.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC.