ONDARA RENOVA LA XARXA D’AIGUA DEL CARRER EL VERGER

Ondara, 19.10.22. Aquesta setmana començaran les obres per a la renovació de la xarxa d’aigua potable al carrer El Verger, que impulsa l’Ajuntament d’Ondara. Es renovarà la xarxa en la vorera est del carrer, que és la que disposa d’una xarxa obsoleta i amb problemes de fugues i pressió. El pressupost total de l’obra és de 38.864,46 euros (IVA inclòs). Les obres estan parcialment subvencionades per la Conselleria d’agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica dins de les ajudes a municipis per a l’execució d’obres en matèria de proveïment d’aigua, sanejament i defensa contra inundacions amb una aportació de 28.729,72 euros; la resta anirà a càrrec de l’Ajuntament d’Ondara.

Des de l’Ajuntament d’Ondara es considera que les obres són necessàries per a eliminar el problema de subministrament, talls per reparacions, caudal i pressió insuficient d’aigua al carrer El Verger. Aquesta xarxa està formada per canonades de fibrociment de 60mm, les quals resulten totalment insuficients. Les males condiciones d’aquesta xarxa d’aigua potable afecta a un total de 32 vivendes del carrer (aproximadament a 70 persones), a més dels comerços i negocis de la zona.

Les obres de renovació de la xarxa d’aigua no afectaran l’asfaltat ni la calçada, i s’executaran íntegrament per les voreres del carrer El Verger. Això permetrà que no es tinga que tallar el carrer i que puga continuar passant el trànsit rodat, si bé no es podrà estacionar al carrer mentre duren els treballs (s’informarà per mitjà de senyalística). El termini d’execució de les obres serà d’un mes. Les obres comprendran el tram entre el pont del Prado i el carrer Segària.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.