L’AECC ORGANITZA XERRADES A ONDARA AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LLUITA CONTRA EL CÀNCER DE MAMA

Ondara, 18.10.22. En aquesta setmana en la que es commemora l’efemèride del Dia Internacional de lluita contra el càncer de mama (19 d’octubre), des de la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) han organitzat dues xerrades relacionades.

D’una banda, ahir dilluns 17 d’octubre es va oferir a la Casa de Cultura d’Ondara la xerrada “Medicina i el que no ho és”, que va anar a càrrec de José Miguel Mulet, catedràtic de Biotecnologia en la Universitat Politècnica de València. Un nombrós públic es va congregar per a escoltar les explicacions de l’expert, que va oferir una conferència molt amena. Va detallar que les malalties existeixen des de sempre, i que des de fa segles, s’han creat els pal·liatius, la medicina. També va contar que sempre hi ha hagut gent que ha tractat d’aprofitar la utilització de la salut i d’enganyar els malalts per benefici; la qual cosa va denominar «pseudociència».

D’altra banda, aquest dimecres 19 d’octubre s’oferirà una nova xarrada organitzada per l’AECC d’Ondara: “Novetats en les tècniques de reconstrucció mamària”, que anirà a càrrec del Dr. Pepe Mallent (Cirurgià plàstic) a les 19:30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Cultura.