PRESENTACIÓ ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA TEMPORADA 2022-2023


El dissabte, 15 d’octubre al carrer Llibertat, va tindre lloc la presentació oficial de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, que aquesta temporada 2022-2023 està integrada per 41 xiquets i xiquetes nascuts entre 2016 i 2005. L’Escola de Pilota d’Ondara està coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, va lloar la tasca que es fa en aquesta escola per la difusió i promoció de l’esport autòcton. A continuació, es va jugar una espectacular partida de Llargues entre Ondara i Xàbia. Prèviament es va aprofitar per a reconèixer la tasca del patrocinador de l’equip de Llargues del CPV Ondara, Modesto Pineda amb la seua empresa Trans-Ondara.


REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.