FINS AL 30’ D’OCTUBRE ES PODRAN UTILITZAR LES TARGETES DE BONS CONSUM A ONDARA

Comprant a Ondara pagues la meitat i disfrutes el doble : et donem el 50% de la teua compra de proximitat

Ondara, 13.10.22. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro, ha posat en marxa per a aquest mes d’octubre el “Bono Consum Ondara”. Es tracta d’un programa d’impuls del consum local a què l’Ajuntament d’Ondara destina 53.791 euros de manera directa en bons, amb la intenció de beneficiar tant al teixit empresarial local d’Ondara com la ciutadania, estimulant la compra en establiments locals adherits a la campanya.

Des de l’Ajuntament d’Ondara es vol animar als comerços locals a adherir-se a aquesta iniciativa, i a la ciutadania en general a participar en aquesta campanya amb què obtindran un gran descompte en el comerç de proximitat. El llistat dels comerços que formen part de la campanya es podrà consultar en www.ondarabonoconsum.es i en la web del portal del comerciant d’Ondara https://ondara.portaldelcomerciante.com .

Els Bons Consum Ondara estaran emesos per Confecomerç CV. Els ciutadans abonen el 50% del cost de la targeta, i la data màxima de consum dels bons serà el 30 d’octubre de 2022. Poden adquirir els bons totes les persones empadronades a Ondara majors de 18 anys, sent necessari disposar de targeta bancària.

En el Programa Bons Consum Ondara 2022 cada persona empadronada en el municipi disposarà d’un màxim de 100€, dels que paga 50€ i l’Ajuntament d’Ondara li subvenciona altres 50€ per a poder canviar en els establiments participants. Cada bo serà canviable en una única compra, és a dir, un bo no es pot canviar en dues compres diferents, ni en una mateixa compra es poden canviar més d’un bo.

Es podran adquirir els següents bons:

  • Bons de 50€, dels que es pagaran 25€
  • Bons de 100€ dels que es pagaran 50€

No obstant això, s’han de tenir en compten les limitacions següents:

  • Fins a 100 €en bons descompte per persona.
  • Canvia un bo de 50€ o 100€, per cada compra igual o superior al seu valor, respectivament.
  • Fins al 30 d’octubre de 2022 per a canviar-los.
  • No es tornarà l’import dels bons no consumits en el període de vigència de la campanya, ni la diferència entre el preu de compra i el valor del bo.

El procediment de compra dels Bons Consum Ondara es realitzarà de dues formes; online en la web de la campanya, o bé presencial en l’Espai Català.

  • Per a aconseguir els bons de forma online, caldrà accedir a la web de la campanya www.ondarabonoconsum.es , omplir el formulari que es té en disposició en la web de la campanya, prèviament habilitat per Confecomerç CV, al qual s’inclou la declaració responsable de complir amb els requisits exigits en l’article 13 de la llei 38/2003 de 17 de novembre, General de Subvencions, d’estar informat de les seues obligacions a efectes de l’IRPF. Una vegada adquirit el bo, es rep un correu electrònic amb els bons emesos de la campanya, es poden imprimir o presentar-los amb el mòbil en el moment de la realització del pagament en l’establiment.
  • Per a adquirir els Bons de forma presencial, s’haurà d’acudir a l’Agència de Desenvolupament Local d’Ondara ADL, situada en l’Espai Català, Plaça País Valencià, en horari de 9:00 a 14:00 hores. Per a adquirir-los és necessari concertar una cita prèvia en el telèfon 965766250 a partir del dia 10 d’octubre de 2022.

Cal indicar que la subvenció rebuda únicament es podrà gastar en els establiments adherits a la campanya. La relació d’empreses adherides es farà pública en la web municipal, en la web de la campanya i es donarà difusió per les xarxes socials. En el cas que finalitzat el període fixat per als Bons Consum (31 d’octubre de 2022) no hagueren sigut consumits, no es pot recuperar el seu saldo, el 100% del qual serà donat a la Residència Ntra. Sra. de la Soledat d’Ondara.

ℹ✅ Els comerços d’Ondara adherits (en data 13.10.22) en la campanya de comerç són:

AINHOA PAPERERIA I REGALS

ARMERIA Y DEPORTES ONDARA SL

AUTOESCUELA BAHIA

AUTOESCUELA ONDARA

CA PAQUITINA

CALÇATS DORA

CARNISSERIA ALBERTO PICÓ

BODEGA AGUILAR

ECLIPSE ESTÈTICA, TATTOO I PIERCING

ESPORTS COLAU S.L

ESTÈTICA SYLVIA MENGUAL

FINA STETICA

FORNÉS ASSESSORS

GALA`S MOBLES

GASPAR FOTÒGRAF

LA NOVA SENSACIÓ PERRUQUERIA/UNGLES

LLIBRERIA DILATANDO MENTES

MASDEMILVIAJES

MÀXIMA BIKES

MONVERD

MUEBLES ESCRIVA

VINALIA VINOTECA ONDARA

NINA ESTETICA

ÒPTICA PUPIL:LES

FORN BLAT I FARINA

PASSICOS LA MERCERIA

PIENSOS FELIX S.L.

SALÓ EOS

SERVICOLOR ONDARA

SOLERTECH TINTA& TONER

SOMRIURES ONDARA

SULTANA ESTÉTICA Y SPA

CALÇATS TORRES

UPI ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC.