L’AJUNTAMENT D’ONDARA CONTRACTA DURANT 1 ANY A 3 PERSONES MAJORS DE 30 ANYS GRÀCIES A LA SUBVENCIÓ DE 63.298 EUROS DEL PROGRAMA “EXPLUS 2022”

La ajuda del Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació es destina a la contractació de tres persones desocupades d’almenys 30 anys que realitzaran tasques d’auxiliar administratiu, orientadora laboral i delineant

Ondara, 11.10.22. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de l’ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit la concessió d’una ajuda de la Generalitat Valenciana – Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per un total de 63.298,64 euros, que seran destinats a la contractació de 3 persones desocupades d’almenys 30 anys. En concret, s’han contractat a 3 persones dins del programa EXPLUS 2022- Programa d’ocupació per a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys per entitats locals (Avalem experiència Plus), per a prestar els seus serveis en les instal·lacions i dependències municipals d’Ondara durant 1 any amb jornada completa.

Les tres persones han sigut seleccionades pel Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per a cobrir els llocs de treball per als quals s’ha concedit la subvenció, amb un contracte de 12 mesos de duració, a jornada completa. Les persones contractades són 1 auxiliar administratiu i 1 orientadora laboral per a l’ADL, i 1 delineant que donarà suport a l’àrea tècnica. Ahir 10 d’octubre de 2022 van començar a treballar per a l’Ajuntament, on van ser rebuts per la Regidora de Personal, Raquel López.

Publicado en Actualitat, AFIC.