EL SENIOR DEL CB ONDARA GUANYA LA LLIGA VALENCIANA DE BÀSQUET

El cadet A masculí, el cadet femení i el junior masculí també van jugar la final d’aquesta competició en les seues categories.

Ondara, 11-10-2022. El dissabte 8 d’Octubre, va ser un dia important per al bàsquet ondarenc. 4 equips, 3 de l’Escola i 1 del Club Bàsquet Ondara, disputaven les finals de la Lliga Valenciana, torneig de pre-temporada que organitza la Federació Valenciana de Bàsquet i que ve molt bé perquè els equips vagen rodant-se de cara a la temporada.
Dos equips es desplaçaven a Novelda per a jugar els seus partits. El cadet A masculí i el cadet femení. Pel que fa al primer, el cadet A masculí va jugar contra l’Alcoi en un partit molt igualat. Un jugador diferencial dels alcoians va fer guanyar el seu equip, però els ondarencs van donar la cara en tot moment. El resultat va ser el següent: Alcoi 67 – EE ONDARA 60.
Les Xiques del Cadet Femení s’enfrontaren al Sant Vicent del Rapeig, també en una primera part molt competida i igualada i una segona on les lesions van perjudicar les ondarenques. Finalment el resultat va ser Sant Vicent 61 – EE ONDARA 36, un resultat enganyós que no refelecteix el que va ocórrer durant el partit.
Per la vesprada, a Teulada, jugaven el junior masculí contra el Dénia. Un partit molt intens on el Dénia va agafar els primers avantatges fins que els ondarencs van agafar el ritme i van soltar els nervis. Es va igualar el partit i va ser una lluita molt emocionant fins l’últim segon. Els d’Ondara van aconseguir empatar i forçar la pròrroga. En el temps afegit la major experiència de Dénia va decantar la victòria per a ells malgrat que els ondarencs van estar lluitant fins l’últim moment. El resultat va ser de Dénia 70 – EE ONDARA 69.
I per últim el sénior masculí del C.B. Ondara eixia a la pista de Teulada per aenfrotar-se al Pego. El partit, Després d’uns primers minuts per als pegolins, el domini va passar a mans dels ondarencs que se’n van anar al descans amb un avantatge de 20 punts. La segona part més va estar més igualada, però l’avantatge adquirit en la primera part va ser suficient per a endur-se el campionat. El resultat va ser el següent: Pego 48 – C.B. ONDARA 65. El jugador més valorat de la final va ser David Castrillón del CB ONDARA. I aixÍ va acabar un gran dia de bàsquet que dóna pas a la lliga regular on ens esperen moltes emocions.

Publicado en Esports.