PARTICIPA EN L’ENQUESTA DEL I PLA DE MOBILITAT URBANA SOSTENIBLE PMUS D’ONDARA

  • S’anima a la ciutadania d’Ondara a participar en l’enquesta per poder valorar la seua opinió, les seues idees i propostes, per fer d’Ondara un poble millor per a viure i conviure
  • Les persones interessades en enviar comentaris, idees, suggeriments i aportacions per al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible ho poden fer a través de ondara@pmus.net o per WhatsApp i Telegram en el 722 89 75 29

Ondara, 04.10.22. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Mobilitat Urbana que dirigeix Francesc Giner, està elaborant el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible – PMUS d’Ondara. L’elaboració d’aquest Pla de Mobilitat Urbana Sostenible – PMUS a Ondara contempla una primera fase, on s’analitza la situació actual en referència al trànsit als carrers del nucli urbà, així com les vies d’accés al municipi, els diferents tipus de desplaçaments que es fan a la població, la utilització de vehicles de motor, ecològics, bicicletes, patins i desplaçaments a peu, així com les zones d’aparcament, zones esportives, camí segur a l’escola, zona industrial i comercial. Posteriorment, s’estudiaran les diferents solucions a aplicar. Per això, la col·laboració dels habitants d’Ondara es fa imprescindible, perquè exposen els problemes que detecten en el seu dia a dia; en els desplaçaments al treball, per a anar a comprar, per a arribar al col·legi, senyals de trànsit, direccions dels carrers, així com qualsevol idea o proposta que pensen que poden millorar la qualitat de vida de la ciutadania i visitants d’Ondara, per fer d’Ondara un lloc millor per a viure i conviure.

Des de l’empresa que elabora el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible – PMUS s’està elaborant una enquesta perquè tots i totes puguen participar.

S’anima a la ciutadania d’Ondara a participar en l’enquesta per poder valorar la seua opinió, les seues idees i propostes. Es pot participar en l’enquesta a traves del enllaç i el QR

https://es.surveymonkey.com/r/pmus-ondara

A més, s’ha facilitat un correu i un telèfon perquè es facen les propostes, comentaris, idees i suggeriments al correu: ondara@pmus.net , o a un número telèfon de WhatsApp i Telegram: 722 89 75 29. (La informació la gestionarà l’empresa que realitza l’estudi i es tractarà de manera confidencial).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.