LA UNIÓ DE PENSIONISTES D’ONDARA CELEBRA EL SEU 20 ANIVERSARI AMB UN SOPAR DE GALA I BALL

Ondara, 03.10.22. La Unió de Jubilats i Pensionistes d’Ondara va celebrar divendres passat 30 de setembre el seu 20 aniversari amb una festa en què no va faltar el sopar de gala i el ball. A més, es va aprofitar l’esdeveniment per a retre homenatge les dues sòcies de més edat, Vicenta Zaragoza i Rosa Noguera, que van rebre com a obsequi dues orquídies, de mans de l’Alcalde, José Ramiro, el qual va participar en aquest acte, així com la Regidora del Major, Mª Carmen Velázquez i el Regidor de Participació Ciutadana, Miguel Gomis.

El 20 aniversari de la Unió de Pensionistes d’Ondara es va celebrar al Prado, amb la col·laboració de la Regidoria del Major. L’acte va comptar amb la participació d’un total de 81 persones, sòcies de la UdP d’Ondara. El president de la UdP, José Antonio Fornés, va rebre una placa commemorativa d’agraïment per la seua tasca al capdavant de l’associació.

Publicado en Actualitat, Associacions.