L’ESPAI JOVE D’ONDARA PRESENTA UNA COMPLETA PROGRAMACIÓ PER AL MES D’OCTUBRE

Ondara, 30.09.22. L’Espai Jove d’Ondara presenta la programació pel mes d’octubre. Entre les propostes destaquen les següents:

  • Taller per aprendre a jugar i torneig de “La fallera calavera” joc de cartes valencià, creat per Enric Aguilar amb unes il·lustracions excel·lents d’Esther Méndez que el fan una gran opció per qui busca un joc de taula divertit i entretingut.
  • Grup d’estudis: dimarts i dijous obrim un espai per a treballar junts, rebre suport i aprendre estratègies i tècniques per a millorar en els estudis. A més cal recordar que a l’Espai Jove es disposa d’aules per a l’estudi i per a fer treballs en grup que podeu utilitzar en qualsevol moment . També pots trobar tauletes i portàtils en préstec i wifi a tot l’edifici.
  • Just Dance per equips: Torneig per equips on es posarà a prova les habilitats de ball de les persones participants.
  • Nit d’ànimes. T’atreveixes? Experiència terrorífica per a la gent jove d’Ondara que s’atrevisca…. més informació a les xarxes socials de l’Espai Jove.

?️Nous horaris en octubre: ??‍de dilluns a divendres estarà obert de 10 a 14h i de 16h a 20h. Dissabte s’obrirà de 17 a 20h.

A més, recordem que l’ Espai Jove compta amb un Servei d’Informació Juvenil on pots rebre informació i assessorament de temes que t’interessen: beques, oci, cultura, ajudes, carnet jove, sexualitat, ocupació…

Es pot contactar amb l’espai jove per qualsevol dels canals de comunicació.

correu: joventut@ondara.org, per telèfon al: 627108776 / 667949702 o al web https://joventut.ondara.org/ .

A les xarxes es pot trobar a Instagram com a @espaijoveondara i a facebook com a @Espai Jove Ajuntament Ondara

#espaijoveondara #joventutondara @gvaivaj #ocieducatiu

  • Enllaç per a les inscripcions a les activitats:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepYXzkfip8V1MXUc3UEoFvWsOMc2pZRo3F7pg6BQMUbGJs9w/viewform

Publicado en Actualitat, Ajuntament.