Nota premsa Ondara Tri-Esport: VICTÒRIA DEL CLUB ONDARA TRI-ESPORT MASCULÍ I FEMENÍ AL TRIATLÓ DE XÀBIA MEMORIAL EDU MONFORT 2022

**Nota premsa Ondara Tri-Esport**

El passat diumenge 25 de setembre l’Ondara Tri-Esport es va proclamar campió per clubs al Triatló de Xàbia tant en categoria femenina com masculina

L’esdeveniment, organitzat pel C.A Llebeig, va acollir a més de 500triatletes d’alt nivell

Com cada setembre, la data del trixabia ressalta al calendari con un dels grans objectius per a la majoria del clubondarenc.La prova es va tornar a celebrar a L’Arenal de Xàbia. A les 8:30 del matí s’iniciava amb dos modalitats. Enguany les condicions meteorològiques no van acompanyar i la prova va haver de ser reconvertida a duatló, on les distàncies passarien a ser les següents:

?Distància Olímpica: 10km?‍♀️ + 40km?‍♂️ + 5km?‍♀️
?Distància Sprint: 5km?‍♀️ + 20km?‍♂️ + 2,5km ?‍♀️

El club ondarenc ha tornat a superar en nombre de participants i en resultats en un gran matí de triatló a la població xabiera.

Pel que fa a la participació del Club de l’Ondara Tri-Esport cal destacar la participació massiva amb 26triatletes del club.

D’aquests, destaca la participació de 10 dones representant la secció fèmina, un nou rècord que el club valora molt positivament i que confirma l’aposta que el Club està fent per tal de fomentar així l’esport femení en el triatló.

L’equip va estar format per:

MODALITAT OLÍMPICA

EQUIP MASCULÍ

JORGE LLÀCER
BORJA PÉREZ
L. JAVIER MOHEDANO
JORGE NOGUERA
TONI DOMENECH
ALFREDO RIPOLL
JORDI RAMIS
JOSE RAMON BOLUFER
NANDO SENDRA
IVAN BALLESTER

MODALITAT SPRINT

EQUIP FEMENÍ

BELÉN LEAL

ROSA MARI BOLTA
ANA LUCIA DÁVALOS
MARIA LLOBELL
NEUS SIVERA
MONICA TORRES
PAULA TOMÁS
NURIA PLATA
LARA GINESTAR
SÍLVIA CASELLES

EQUIP MASCULÍ

VICENT GINESTAR
NOEL MIRALLES
JUAN PUIG
VICENT SENDRA
JULIO SIGALAT
FRANCISCO VIVES
BATISTES PIERA

En el terreny individual el triatleta Jorge Llàcer es va proclamar guanyador absolut de la prova olímpica amb un temps d’una hora i 53 minuts i Vicent Ginestar va aconseguir una segona posició absoluta en la modalitat sprint amb un temps de 59 minuts i Ana Dávalos qui va aconseguir la primera posició en la seua categoria en l’esprint amb un temps d’una hora i 16 minuts.

Tots els participants van obtindre uns resultats molt satisfactoris per al club proclamant-se així campió per Clubs en la modalitat Olímpica masculina i en la modalitat sprint en fèmines, així com un merescuda segona posició en la modalitat masculina a l’esprint també.

D’aquesta manera, el Club Ondara Tri-Esport es consolida com una referència a la Comarca de La Marina Alta i dins del panorama autonòmic en el Triatló.

Els pròxims objectius seran el Triatló de Formenter, el Triatló ICAN de Gandia i l’Autonòmic Sprint a Benissa.

**Nota premsa Ondara Tri-Esport**

Publicado en Associacions.