EL PÚBLIC DE L’AUDITORI D’ONDARA ACOMIADA EN PEU L’OBRA “PAÜRA” DE LA COMPANYIA LUCAS ESCOBEDO

Ondara, 26.09.22. Dins de la programació de la Regidoria de Cultura d’Ondara per aquest mes de setembre, ahir diumenge 25 de setembre es va oferir a l’Auditori Municipal d’Ondara l’obra Paüra, per la companyia Lucas Escobedo. Un espectacle d’humor per a tots els públics amb música en directe que va meravellar el públic assistent per la seua qualitat, nivell i professionalitat dels intèrprets. Un espectacle que va reunir creadors de música, humor i circ.

Paüra és un concert teatral per a parlar de la por a través del llenguatge del pallasso, amb riallades i poesia. Una peça musical plena d’hilaritat, de la mà dels virtuosos dots artístics de la companyia Lucas Escobedo. Existeixen tants tipus de por com persones hi ha en el món. L’objectiu de l’espectacle no és presentar un ventall de cadascun d’ells, sinó utilitzar-los com a trampolí per a saltar al buit i desplegar les ales de l’humor en aqueix vol. La por existeix en cadascun de nosaltres; desitgem no sentir-lo, però el portem dins. Aquesta emoció mai ha sigut bona consellera i, no obstant això, sovint és la que ens posa en acció. A través de l’humor, els artistes donen la mà a la paüra (gran por) i l’acullen com a companya d’aventura escènica.

La companyia Lucas Escobedo s’ha consolidat en poc temps com una de les companyies de circ contemporani més estimulants de l’actualitat.

Dramatúrgia i adreça: Lucas Escobedo. Direcció i composició musical: Raquel Molano. Intèrprets: Lucas Escobedo, Raquel Molano, Alfonso Rodríguez, Marta Sitjà.

Publicado en Actualitat, Cultura.