ACABADES LES OBRES PER RETIRAR EL SOSTRE DE FIBROCIMENT DEL GIMNÀS DEL CEIP SANCHIS GUARNER D’ONDARA

Els treballs estan completament acabats i el gimnàs del Col·legi Sanchis Guarner ja està preparat per a ser utilitzat amb normalitat

Ondara, 23.09.22. Ja han culminat les anhelades obres per al canvi del sostre de fibrociment del gimnàs del CEIP Sanchis Guarner d’Ondara, que han estat assumides per la Direcció Territorial d’Educació. Segons ha confirmat la Regidora d’Educació de de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa, en la seua visita hui al gimnàs, els treballs estan completament acabats; s’ha realitzat la posterior neteja en profunditat per part de l’empresa municipal SINMA, i el gimnàs del Col·legi Sanchis Guarner ja està preparat per a ser utilitzat amb normalitat.

L’eliminació de la coberta de fibrociment del gimnàs (considerat com a element molt perillós per a la salut) i la seua substitució per nous materials respectuosos amb el medi ambient era una de les demandes i reivindicacions històriques de la comunitat educativa d’Ondara des de feia anys.

Les obres s’han executat durant les vacances escolars d’estiu i les primeres setmanes de curs, i ja són una realitat, a temps per a poder gaudir del gimnàs durant aquest nou curs 2022-2023, segons ha confirmat la Regidoria d’Educació.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.