COMMEMORACIÓ A ONDARA DE L’1 D’OCTUBRE, DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES MAJORS

Ondara, 21.09.22. Des de la Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per M.ª Carmen Velázquez, s’ha donat a conèixer la programació elaborada per la Creu Roja d’Ondara en col·laboració amb la Regidoria del Major per a commemorar l’efemèride de l’1 d’octubre, Dia Internacional de les Persones Majors.

Amb motiu d’aquesta celebració, Creu Roja ha organitzat dues activitats a Ondara. Una per al divendres 30 de setembre; una xerrada- taller d’alimentació i nutrició, i una altra per al dissabte 1 d’octubre: un passeig-caminada al jardí El Sueño. En ambdós propostes col·labora la Regidoria del Major d’Ondara.

Programació amb motiu de l’1 d’octubre, Dia Internacional de les Persones Majors:

  • Divendres 30 de setembre a les 10:00h:

Taller “L’alimentació sí que importa : alimentació saludable per a persones majors” sobre alimentació i nutrició, impartit per la Dra. María Teresa Abad. Especialista en Medicina Preventiva. En la sala d’actes del Centre Social Trini Reyes. A més dels seus consells, respondrà dubtes dels assistents. Assistència lliure per a persones des de 60 anys

  • Dissabte 1 d’octubre a les 9:00h:

Passeig-caminada i visita guiada al Jardí Botànic El Sueño ( Ptda. Alfatares 4 Ondara). Per a l’activitat del dissabte els participants hauran d’apuntar-se en el Centre Social de 9 a 13h, fins al dia 28 de setembre, ja que per qüestions d’assistència la Creu Roja ha d’organitzar al voluntariat d’acompanyament. Les persones que s’inscriguen tindran un refrigeri en les instal·lacions del jardí.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.