L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ARREPLEGA 10 TROFEUS AUTONÒMICS DELS JECV 2021-2022

Ondara, 26.09.22. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va participar dissabte passat 24 de setembre a València en la celebració del XXXI Dia de la Pilota Valenciana, que va comptar amb el lliurament, en L’Alqueria del Bàsket de València, dels trofeus als millors equips de les fases finals Autonòmiques dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (que lliura la Federació de Pilota Valenciana) en les diferents modalitats. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ha aconseguit en la temporada 2021-2022 un total de 10 guardons, tenint com a coordinador a Juanma Garrido, i com a entrenadors a Arnau Oliver i Raül Blasco.

L’equip Benjamí d’Ondara ha aconseguit 2 trofeus; or en llargues i plata en frontó parelles. L’equip Aleví ha arreplegat enguany 2 trofeus; és subcampió en llargues, i subcampió en escala i corda. L’equip Infantil va aconseguir 6 trofeus. Aquest equip ha aconseguit en aquesta temporada l’or autonòmic en totes les modalitats disputades: escala i corda, raspall, galotxa, llargues, one wall parelles, i frontó parelles.

Tant l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, com la Regidora d’Esports, Mar Chesa, han felicitat els integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors, pels èxits aconseguits durant tota la passada temporada 2021-2022. José Ramiro va acompanyar els integrants de l’escola en el lliurament de premis del Dia de la Pilota, i va expressar el seu orgull perquè l’escola d’Ondara haguera collit tants èxits esportius. Mar Chesa i José Ramiro han animat els integrants de l’Escola per a continuar així en la nova temporada que ja ha donat inici en l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, tenint de nou com a coordinador a Juanma Garrido, i com a entrenadors a Arnau Oliver i Raül Blasco. I han aprofitat per expressar el recolzament de l’Ajuntament d’Ondara a l’esport autòcton, com es demostra amb fets con la millora dels accessos al trinquet; la pròxima adquisició del segon trinquetet; o la celebració del 150 aniversari del Trinquet Municipal Ondara (1.872) enguany amb un complet programa d’actes commemoratius aquest proper mes d’octubre.

Publicado en Actualitat, Esports.