José Ramiro serà el candidat socialista a l’alcaldia d’Ondara en els comicis de 2023

**Comunicat Grup Municipal PSPV-PSOE Ondara **

José Ramiro tornarà a encapçalar la candidatura socialista en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig de 2023. Així ho ratificàrem des de l’assemblea de l’agrupació local del PSPV-PSOE en el marc del sopar d’inici de curs que tingué lloc el passat divendres a la seu del partit. Un acte entre militants en què Ramiro acceptà la proposta de l’executiva del partit per tornar a liderar l’equip socialista els pròxim quatre anys i on el candidat postulà la responsabilitat d’encapçalar un projecte que completa la línia de treball i de canvi que s’encetà al poble el 2015 amb l’arribada dels socialistes a l’Ajuntament d’Ondara. «Gràcies a un grup de gent molt compromesa i amb moltes ganes de treballar, és a dir, gràcies a l’esforç dels regidors i regidores que m’acompanyen, hem recuperat l’Ondara que volíem i hem dotat d’identitat el nostre projecte de poble», agraí Ramiro.

El candidat del PSPV-PSOE d’Ondara destacà que «després de dues legislatures de redreçament municipal i de liquidació de l’intolerable deute de l’anterior govern popular, és el moment de donar continuïtat al programa socialista amb l’aval de l’experiència i de la participació d’una ciutadania que ens ha donat la seua confiança en dues ocasions”. Ramiro al·ludí la transcendència d’iniciatives en marxa pendents de culminar, tal com la unificació dels centres docents, que exemplifiquen el model de gestió racional que ha vertebrat l’agenda del PSPV-PSOE durant els últims set anys. Una política més humana i empàtica amb les necessitats de la ciutadania.

Alcalde d’Ondara des de 2017, pel que fa l’activisme polític i comarcal del candidat cal esmentar que José Ramiro és també secretari comarcal del PSPV-PSOE des de 2022, així com President del Consell de Salut del Departament de Dénia des de 2021 i de la MACMA des de 2019. Pel que fa a la imminent i decisiva campanya política, el candidat agraí la valoració i suport de l’agrupació socialista local per confiar novament en ell i manifestà que el gran repte de les properes eleccions és el de consolidar el pla de treball encetat el 2019 i visibilitzar totes les accions dutes a terme des de totes les àrees de treball. «La meua nova candidatura és, en definitiva, una aposta per donar forma i continuïtat a una línia de treball que ens ha costat molt engegar i que resumeix els valors democràtics que em van dur fins a la política: l’honor del servei ciutadà i la voluntat de ser un administrador tan just com proper».

**Comunicat Grup Municipal PSPV-PSOE Ondara **

Foto d’arxiu
Publicado en Actualitat, Política.