L’AJUNTAMENT D’ONDARA CONTRACTA DURANT 1 ANY A 3 JOVES MENORS DE 30 ANYS AMB QUALIFICACIÓ (PROGRAMA EMPUJU) GRÀCIES A LA SUBVENCIÓ DE 43.319 EUROS DEL LABORA

Hui dilluns 19 de setembre començaran a treballar per a l’Ajuntament

Ondara, 19.09.22. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de l’ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit la concessió d’una ajuda de la Generalitat Valenciana – Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per un total de 43.319,48 euros, que seran destinats a la contractació de tres persones menors de 30 anys amb qualificació (dins del programa EMPUJU), per a prestar els seus serveis en les instal·lacions i dependències municipals d’Ondara durant un any.

Ja s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Ondara, amb la presència de l’Alcalde José Ramiro, i de la Regidora de Personal i d’Hisenda, Raquel López, la reunió organitzativa amb les tres persones que han sigut seleccionades pel Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per a cobrir els llocs de treball per als quals s’ha concedit la subvenció, atès que dilluns que ve 19 de setembre començaran a treballar a Ondara, amb un contracte de 12 mesos de duració a jornada completa, fins el 18 de setembre de 2023. Són 2 auxiliars administratius i 1 auxiliar d’informàtica.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.