ELS DIES 28 DE SETEMBRE I 5 D’OCTUBRE S’OFERIRÀ ASSESSORAMENT EN ONDARA ALS INTERESSATS EN CREMES AGRÍCOLES PER A DONAR-SE D’ALTA EN L’APP CONTROLFOC

Ondara, 21.09.22. Des de la Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, s’ha informat que les persones interessades en sol·licitar autorització per les cremes agrícoles dins del terme municipal d’Ondara, poden donar-se d’alta en l’aplicació «ControlFoc», que ve a substituir els permisos de cremes agrícoles en paper (si bé aquests permisos es continuaran fent en l’Ajuntament).

En concret, les persones interessades a donar-se d’alta en l’APP ControlFoc, disposaran d’un servei especial d’assessorament durant els dimecres 28 de setembre i 5 d’octubre, que es prestarà en les dependències de la Policia Local d’Ondara en horari d’11 a 13:30 hores, ambdós dies. Els interessats podran acudir per a donar-se d’alta i rebre explicacions sobre l’aplicació (que substitueix als permisos de cremes agrícoles). Ondara s’ha adherit recentment a aquest nou sistema, que digitalitza les cremes agrícoles en una única plataforma, i evita haver de demanar permisos en paper cada temporada, atès que s’activaran els permisos des de la pròpia aplicació, sense necessitat d’acudir novament a l’Ajuntament per a sol·licitar-ho.

Amb l’APP ControlFoc, les comunicacions de cremes es continuaran sol·licitant a l’entitat encarregada dins de la població (Policia Local). Els processos de registre seran més àgils en digitalitzar les cremes en una única plataforma, gràcies a què l’històric d’usuaris es guarda i només serà necessari verificar la informació en el cas d’usuaris recurrents. L’administració podrà donar d’alta a nous usuaris que no han sol·licitat autoritzacions de crema o activar novament els usuaris recurrents, a més, dins de cada usuari es podrà afegir autoritzacions per a múltiples propietats. L’usuari una vegada logueat en l’aplicació podrà notificar l’activitat de les cremes, consultar les dates permeses per a cremar i el nivell de preemergència, a més, quan s’activa la crema, els operadors reben en temps real la ubicació dels usuaris que tenen cremes en curs. Gràcies a la vista de mapa, els operadors (Policies, bombers i forestals) podran rebre notificacions en temps real de l’activitat de les cremes, indicant l’usuari i les seues dades personals per a posar-se en contacte en cas d’incidència.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.