JA ES CONEIXEN LES OBRES FINALISTES DEL VI PREMI DE COMPOSICIÓ PER A DOLÇAINA I PIANO VILA D’ONDARA 2022

Les obres finalistes seran interpretades el 7 d’octubre per Josep Alemany i David Gonzàlez a la Casa de Cultura d’Ondara

Ondara, 13.09.22. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara informa que reunit el jurat del VI Premi de Composició per a Dolçaina i Piano Vila d’Ondara, s’ha acordat que les obres «La Mallerenga» i «Marjal» siguen les finalistes del Premi d’enguany.

Les obres finalistes seran interpretades per Josep Alemany Ortolà i David Gonzàlez a la Casa de Cultura d’Ondara, el divendres dia 7 d’octubre de 2022 a les 20 hores. Al descans d’aquest concert, els assistents votaran per atorgar un premi especial del públic amb dotació econòmica.

Com en edicions anteriors, el primer premi està patrocinat per l’Ajuntament d’Ondara amb una dotació econòmica de 1.250 euros; mentre que el Premi del Públic, concedit per la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters, tindrà una dotació de 500 euros.

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara s’agraeix la seua participació als compositors que han participat en aquesta 6ª edició per la seua gran labor en el camp de la música i especialment en el d’aquest instrument tan representatiu com és la dolçaina.

REGIDORIA DE CULTURA*AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.