COMENÇA EL PRIMER CURS ESCOLAR POST PANDÈMIA SENSE RESTRICCIONS

Ondara, 12.09.22. Hui és un dia especial, un dia d’estrena, perquè avui ha començat el nou curs escolar 2022-2023 en Infantil, Primària i Secundària. Un inici de curs escolar «especial», perquè és el primer que es viurà sense les restriccions de la pandèmia des de fa 3 anys. Sense restriccions, i tot el que això implica: sense mascaretes obligatòries, sense grups bambolla, sense distància de seguretat ni delimitació de les distàncies en el pati; podent jugar i mesclar-se tots els/les alumnes. Com abans.

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, s’ha volgut destacar que ací a Ondara, aquest curs s’ha aconseguit una de les demandes i reivindicacions històriques de la comunitat educativa d’Ondara des de feia anys: el canvi del sostre de fibrociment del gimnàs del CEIP Sanchis Guarner d’Ondara, (unes obres assumides per la Direcció Territorial d’Educació) que s’estan realitzant des de l’estiu. L’eliminació de la coberta de fibrociment del gimnàs (considerat com a elements molt perillós per a la salut) i la seua substitució per nous materials respectuosos amb el medi ambient serà una realitat aquest nou curs 2022-2023. D’altra banda, durant l’estiu, s’han anat realitzant les tasques de manteniment de les instal·lacions educatives demandades pels centres.

REGIDORIA D’EDUCACIÓ * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.