L’AJUNTAMENT D’ONDARA POSA EN FUNCIONAMENT EL CANAL D’INFORMACIÓ AGENDA ONDARA A FACEBOOK I INSTAGRAM

Ondara, 01-09-2022. Des de hui es poden seguir els comptes d’Agenda Ondara a Facebook i Instagram amb la finalitat de donar una major difusió als esdeveniments organitzats per l’Ajuntament d’Ondara i també per a informar d’aquells on col.labora el nostre consistori.

D’aquesta manera es respon a la necessitat detectada i plantejada per part de la població de tindre canals de difusió únics per als esdeveniments de qualsevol caràcter organitzats per l’Ajuntament d’Ondara però també aquells en els que l’Ajuntament d’Ondara hi col·labora.

Aquest nou servei consta d’una pàgina de Facebook amb el nom @Agenda Ondara i a Instagram amb el mateix nom per tal d’unificar tot sota la marca Agenda Ondara que ja ve sonant gràcies al web d’adquisició d’entrades i informació sobre esdeveniments agendaondara.es.

Si vols estar informat o informada de tot el que es cou a Ondara recorda:

 Facebook: Agenda Ondara

 Instagram: agendaondara

Publicado en Actualitat, Cultura.