FINALITZEN ELS CURSOS D’ESTIU PER A LA GENT GRAN D’ONDARA

Els cursos d’Aquagym i TIC (Tecnologia de la Informació i Comunicació) han tingut una alta participació.

Ondara, 31-08-2021. Avui han finalitzat els cursos coordinats per la Regidoria del Major i Atenció Social que s’han celebrat durant els mesos de juliol i agost. Per una banda s’han realitzat activitats d’Aquagym a la piscina municipal d’Ondara i, per l’altra, un curs dirigit a les TICs (Tecnologia de la Informació i Comunicació) al Centre Social Trini Reyes del nostre poble. Tan un com l’altre han tingut una gran acollida per part de la gent gran.

Mari Carmen Velázquez, Regidora del Major, ha manifestat la importància d’aquest tipus de cursos ja que «l’estimulació i l’aprenentatge de la gent gran és una prioritat». Des de l’Ajuntament d’Ondara s’agraeix la tasca dels monitors Mariola Miralles i Irene Menéndez, a Aguagym, i de Tere Fullana i Juanan Domenech per al curs de TICs.

La Regidoria del Major i Atenció Social recorda que a setembre s’iniciaran les activitats del programa envelliment actiu i saludable 2022/2023 per a aquelles persones empadronades a Ondara i socis de la Unió de Pensionistes d’Ondara (UDP). Els interessats i interessades a participar poden informar-se i inscriure’s al Centre Social Trini Reyes de dilluns a divendres de 9h a 12h.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.