EL PROGRAMA FORMATIU DE QUALIFICACIÓ BÀSICA EN OCUPACIÓ DOMÈSTICA D’ONDARA (PFQB) 2022-2023 COMENÇARÀ EL 14 DE SETEMBRE I ENCARA TÉ 1 PLAÇA LLIURE

L’Ajuntament d’Ondara ha obtingut una subvenció de 44.700 euros procedent de la Generalitat Valenciana, per a dur endavant les accions formatives pròpies del PFQB

Ondara, 06.09.22. En el PFQB, Programa Formatiu de Qualificació Bàsica en Ocupació Domèstica que s’imparteix a Ondara, encara tenen una plaça lliure per a aquest curs 2022-2023. Aquest curs s’iniciarà el 14 de setembre de 2022, i culminarà el 21 de juny de 2023. Va destinat a quinze joves entre 16 i 21 anys, sense el títol d’Educació Secundària Obligatòria, que vulguen l’aprovat en les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà, el curs de manipulació d’aliments, i aprendre cuina, neteja i manteniment de la llar en l’àmbit domèstic. En aquest curs, l’alumnat aconseguirà organitzar el seu futur immediat i a llarg termini. A més, s’inicien en el món de la cuina, fan pràctiques en empreses relacionades en l’hostaleria i neteja.

Les persones interessades poden rebre més informació en la Casa de Cultura i l’Espai Jove d’Ondara. De moment hi ha matriculats 14 alumnes, i queda encara 1 plaça lliure.

Cal esmentar que l’Ajuntament d’Ondara ha obtingut una subvenció de 44.700 euros procedent de la Generalitat Valenciana, per a dur endavant les accions formatives pròpies del PFQB Programa Formatiu de Qualificació bàsica: «Ocupació Domèstica» per al curs 2022-2023, programa que s’imparteix per l’Ajuntament d’Ondara des de fa quinze anys.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.